Настаняване

Хижа “Химик” се намира на 2км западно от Прохода на Републиката. Състои се от две масивни сгради. Едната сграда е на три етажа обособена като хотелска част. Хотелът се състои от 5 малки и 2 големи апартамента. Дневната на всеки апартамент разполага с разтегателен диван позволяващ допълнително настаняване, като големите апартаменти разполагат и с втора спалня и са оборудвани и с кухненски бокс. Има луксозна ловна зала с камина и бар капацитет до 45 човека.

Втората сграда е двуетажна обособена с 2 стаи по 4 човека и 2 луксозни двойни стай със собствен санитарен възел и две общи бани за двата етажа, както и по-малка зала с камина и кухненско оборудване с приблизителен капацитет 25 човека.

И двете сгради се отопляват с централно парно и има постоянна топла вода, както и цифрова телевизия във всяка стая. До хижата се достига по чакалирана настилка (2км) от Прохода на Републиката, която е в добро състояние и може да се стигне с лек автомобил.

Хижата разполага с професионално оборудвана кухня, която има възможност за лично ползване, а по желание професионален готвач може да бъде изцяло на Ваше разположение и да задоволи Вашите кулинарни желания.

Предлагаме и богата гама био продукти собствено пройзводство и дивечови деликатеси, както и уникални домашни ракии и вина.

Ценова листа:

Нощувка нова хижа- 30 лв
Нощувка голям апартамент * 6 души- 100лв
Нощувка малък апартамент * 4 души- 60лв
Нощувка стара хижа- 20 лв
Наем цяла хижа- 400лв.